verbouw en uitbreiding woning Diepenveen - Achtergevel
verbouw en uitbreiding woning Diepenveen - Entree
verbouw en uitbreiding woning Diepenveen - Uitbreiding achterzijde
verbouw en uitbreiding woning Diepenveen - Voorgevel

 

Het ontwerp

De vraag van de opdrachtgever was deze woning grondig te verbouwen en uit te breiden. Om dit te bereiken is naast een flinke wijziging van de indeling aan de achterkant een extra volume toegevoegd haaks op het bestaande dak. De gevel en het dak van deze uitbreiding is bekleed met douglas latten. Hiermee krijgt de uitbreiding een uitstraling die past bij de bosrijke omgeving. Aan de voorkant van het pand is de entree doorgetrokken in de dakkapel op de verdieping. Hier bevindt zich de nieuwe badkamer.

Stand van zaken

Het project is opgeleverd in november 2020.